Foto: DELFI

Valentīndienā īpašu pārsteigumu saviem klausītājiem un atbalstītājiem sagādājis komponists un pianists Ivars Kļaviņš (attēlā), kurš kopā ar Alessandro Ozolu plašākas publiskas novērtējumam sniedzis erotisku kompozīciju Sex In the Air, kam izveidots arī videoklipos.

Dziesmas ideja abiem māksliniekiem esot radusies laikā, kad viņi bijuši jūrā - Kļaviņš un Ozols pelna naudu, koncertējot uz kuģiem.

"Klausoties šo erotisku melodiju, pastāv risks, ka jūs pārņems seksuāli uzbudinoša sajūta, un cilvēkiem ar augstiem morāles principiem un vājiem nerviem šo video nerekomendējam skatīties, jo klipa beigās ir vērojamas ļoti karstas un uzbudinošas ainas," savu komentāru sniedz dziesmas autori.

Kā atklāj mākslinieki, dzīvojot tik ilgu laiku uz kuģa un pavadot garas naktis vientulībā, domas pārņem erotiskas fantāzijas, kas saindē prātu, un, lai šī sajūta abus pilnībā nepārņemtu savā varā, viņi tās kontrolē, ieliekot mūzikā.

"Šī kompozīcija ir domāta īpaši tiem, kuriem sirdis ir salauztas, kuri ir spiesti Valentīndienu sagaidīt bez otrās pusītes. Dažkārt tas, ka nav tā otra cilvēka, ar kuru dalīt priekus un bēdas, ir ļoti sāpīgi, sirdī ir tukšums, tomēr mēs aicinām uz šo situāciju paskatīties mazliet citādāk.

Jums nav otrās pusītes? Tātad nav neviena, kas jūs ierobežotu, nav neviena, kas jums "čakarētu" prātu un kristu uz nerviem, kontrolētu. Jūs esat brīvi cilvēki.

Pa lielam ņemot, lai visi tie pārīši bauda viens otru, savukārt tiem, kuriem nav otrās pusītes, mēs iesakām uzlikt šo instrumentālo un seksuāli uzlādēto melodiju un ļauties vienreizējai izklaidei, apvienojot mūsu mūzikas skaņas ar visaugstāko baudu, ko varat sniegt paši sev. Nevajag kautrēties - ļaujiet uzkarst saviem mīlas termometriem," noslēgumā saka mūziķi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!