Foto: Privātais arhīvs

Latvijā jau popularitātes virsotnes iekarojusī estrādes dīva Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) izlēmusi iepeldēt dziļākos ūdeņos un iziet starptautiskā arēnā, un par viņas pirmo hitu angļu valodā – Forewer - jau interesējas producenti no Amsterdamas.

"Šī dziesma radās ļoti pēkšņi. Tikko publicēju viņu draugos, daudzi cilvēki izteica patiesu pārsteigumu par to, ka es dziedu angliski. Dziesma veltīta tam, kas man ir mīļš - tam, kuru vēl gaidu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Inese.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/forewer_kombuli.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Lipīgais hits Forewer iezīmē Ineses muzikālu ieiešanu jaunā fāzē - viņa apzināti sāk radīt hitus starptautiskam tirgum un gatavojas sastādīt nopietnu konkurenci nākamajā Eirovīzijā.

"Tā ir mana pirmā dziesma angliski un saviļņojusi jau arī ārpus Latvijas dzīvojošos. Kā eksperimentu šo dziesmu aizsūtīju arī uz ārzemēm, un atsauksmes ir satriecoši labas. Drīz pie manis ieradīsies kāda meitene no Amsterdamas, lai aicinātu ciemos dziedāt, uzfilmētu klipu un noklausītos mani klātienē," atklāj populārā dziedātāja.

Lielākie dīvas talanta cienītāji, baudot Forewer, saskatīs tajā zināmu līdzību ar viņas dāņu hitu Jeg elsker dig, kas savulaik veltīts nu jau bēdīgi slavenajam Ineses bijušajam draugam Bendam.

Inese gan nenoliedz, ka zināmas vietas abās dziesmās gan sasaucas, kas ir loģiski, jo māksliniecei tomēr ir savs stils, kas ieturēts daudzos hitos, taču uzskata, ka Forewer ir daudz lielāks megahita potenciāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!