Foto: Kadrs no video

Viena no šī brīža aktuālākajām, bet tajā pašā laikā arī vispretrunīgāk vērtētajām Krievijas popzvaigznēm ir Olga Buzova, kura iemantojusi ne tikai atbalstītājus, bet arī ļoti daudzus nelabvēļus, kas izzobo pilnīgi visu, ko viņa dara, īpaši nežēlīgu kritiku veltot tieši Oļas izpildītajai mūzikai.

Plašākas sabiedrības novērtējumam šonedēļ sniegts Buzovas jaunākā singla "Не виновата" videoklips, un pāris dienās tas ne tikai izpelnījies teju divus miljonus skatījumu, bet arī dzēlīgu komentāru birumu un sociālo tīklu lietotāju izsmieklu.

Kā vēsta kaimiņzemes izdevums "Life.ru", Buzovas jaunais hits ir padomju laikos populārās kompozīcijas "Стоят девчонки", kurā izskan vārdi par to, ka meitenei ballē nākas stāvēt maliņā, jo pēc statistikas datiem uz katrām desmit meitenēm esot tikai deviņi puiši, mūsdienu versija.

Buzovas versijā diskotēkā malā nākas stāvēt visām meitenēm, jo, kā piedziedājumā skandē Olga, "es neesmu vainīga, ka puišiem patīk citi puiši". Tāpat arī dziesmas lirikā izskan teksts par to, ka "pēc statistikas datiem viens no desmit". Krievijas mediji ziņo, ka Olga savā skaņdarbā apdziedājusi gejus.

Krievu popsam tipiskajos ritmos ieturētajam skaņdarbam izveidots arī ērmīgs videoklips, kurā netrūkst nedz kolorītu tērpu, nedz arī provokatīvu kustību.

Buzovai atkal izdevies panākt vēlamo – viņa likusi par sevi runāt. Tiesa, viedokļi par dziesmu un klipu ļoti dalījušies, ko arī apliecina negatīvo komentāru birums un daudzie klipam veltītie "nepatīk" īkšķīši uz leju.

Tā, piemēram, kāds nelabvēlis pieminējis Buzovas bijušo vīru, futbolistu Dmitriju Tarasovu, norādot, ka viņš, visticamāk, ar katru Olgas izdoto dziesmu kārtējo reizi pārliecinās par to, ka viņas pamešana bijis labs lēmums. Savukārt kāda Jeļena retoriski norādījusi, ka "Olga, tu pārāk zemu sevi vērtē, tu neesi lieta, bet sieviete".

"Riebīgākā no visām viņas dziesmām," savu nostāju paudis kāds komentētājs. Tāpat arī vairākus asprāšus pārņēmušas apcerīgas pārdomas par to, kāpēc viņi iztērējuši savas dzīves dārgās minūtes, lai noskatītos Buzovas klipu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!