Foto: DELFI

Populārā latviešu estrādes māksliniece Laima Vaikule (attēlā) 10. maijā ar koncertu Atkal mājās uzstāsies Arēnā Rīga, bet, tuvojoties atgriešanās koncertam pie Latvijas klausītājiem, dziedātāja savu fanu vērtējumam nodevusi jaunu dziesmu.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Laima-Vaikule.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesmu Vienā laivā speciāli Vaikulei komponējis Raimonds Pauls, bet teksta autors ir neskaitāmo hitu radītājs, izdevniecības Mikrofona ieraksti vadītājs Guntars Račs, kurš nesen kopā ar maestro prezentēja 100 dziesmu nošu grāmatu.

Kā vēsta pats Račs, jaunā Vaikules kompozīcija ir stāsts par divu cilvēku neatlaidīgo vēmi kopīgi pārvarēt šķēršļus un nonākt līdz izvēlētajam mērķim.

Šobrīd studijā turpinās intensīvs darbs pie Vaikules jaunā albuma, kurā būs iekļautas 11 Rača un Paula radītas dziesmas. Albumu producē Gints Stankevičs, bet Laimas vokālais producents ir Jānis Stībelis, kurš būs arī īpašais viesis 10. maija koncertā.

Kopējā gaidāmā albuma noskaņa ir sentimentāli melodiska, kas ir raksturīga maestro un Vaikules ilggadējajai sadarbībai, bet iepriekšējais dziedātājas albums latviešu valodā ar Paula dziesmām nāca klajā pirms 17 gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!