Vērienīgu popularitāti izdevies gūt divu jauniešu – repera Reika un Žaņa Pavlovska apvienībai Olas (attēlā). Viņu hits Daudz naudas sociālajos tīklos tiek pelts un slavēts, bet, kas galvenais – vienaldzīgo nav.

Grupas Olas hita Daudz naudas video ieturēts labākajās Holivudas tradīcijās. Tajā tiek mesti cēli loki ar melniem BMW markas automobiļiem, vicinātas Hennessy pudeles un pa vējam kaisītas dolāru banknotes.

Visas šīs darbības varen satracinājušas latviešu tautu - kamēr daļa jūsmo par stilīgajiem puišiem, kuri, kā paši dzied "nemazgā drēbes, bet met tās ārā un pērk jaunas", otra puse vārās skaudībā. Skauģi piefiksējuši, ka nauda esot izprintēta, bembji - ar igauņu numuriem, bet paši puiši vispār izskatoties salietojušies kādas aizliegtās vielas.

Tomēr sajūsmināto ir daudz vairāk, un viņi loģiski aizrāda skauģiem, ka tikai retais tautietis ir tik veiksmīgs un talantīgs, lai nopirktu labu dzērienu, tiktu pie printera, atļautos noīrēt auto un vēl uzrakstītu tik dziļu tekstu.

Kā sarunā ar DELFI Izklaidi skaidro paši Olas, projekts esot veidots kā "piedūriens", video apzināti ietverti pārspīlējumi. "Projekts ir nenopietns, bet ir cilvēki, kas to visu uztver nopietni," smej Olu pārstāvis, reperis Reiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!