Uz 13. novembra traģiskajiem notikumiem Parīzē rekordātri reaģējuši Latvijas mākslinieki. Kamēr daudzi savos sociālo tīklu profilos ievietojuši līdzjūtības un sirsnīgus vēstījumus, dziedātāja Laura Raila jau nāk klajā ar dziesmu, kas šobrīd visiem varētu noderēt kā kopīga lūgšana.

DELFI Izklaidei atklāj Raila, dziesmas I Wanna Pray jeb Es vēlos lūgties melodija un vārdi viņai nākuši kā Dieva sūtīti. Dziesmas radusies jau kādu laiciņu atpakaļ, bet pēc Parīzes teroraktiem dziedātāja sapratusi, ka ir īstais laiks to piedāvāt klausītājiem.

Māksliniece spriež, ka vienošanās dziesmā varētu būt viens no veidiem, kā šajā smagajā laikā saglabāt spēku un ticību sirdī.

"Man nebija doma rakstīt dziesmu par pašreizējo situāciju pasaulē, tā nāca no augšas. Viss, kas notiek apkārt ir baiss murgs. I Wanna Pray stāsta par to, ka katram cilvēkam ir tiesības uz laimi, mieru savā valstī un labklājību, mīlestību ģimenē.

Lūdzu, lai katras mātes sirds būtu mierīga un lai pasaulē valdītu miers. Pēdējie notikumi liek ļoti aizdomāties par saviem tuvajiem, par drošību. Lai šī dziesma ir kā miera nesējs, kā līdzjūtība visiem cietušajiem," uzsver Raila. Viņa piedāvā dziesmu bez maksas lejupielādēt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!