Foto: F64

Pēc vairāku gadu pārtraukuma atkal kopā apvienojusies grupa Bonaparti.lv - viņi nākuši klajā ar jaunu dziesmu, sola ierakstīt vēl un drīzumā dosies arī koncertturnejā.

Kā portālu DELFI Izklaide informē mūziķu atbalstītāji, pavisam nesen studijā ierakstīta Ilmāra Dzeņa dziesma Vēstule no Sorento, ko varēs dzirdēt daudzās Latvijas radiostacijās, bet šobrīd notiek darbs arī pie pašu sacerētām dziesmām.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Bonaparti.lv-dziesma.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Bonaparti.lv ir sešu Latvijā pazīstamu tenoru apvienība, kas tika izveidota 2007. gadā speciāli Eirovīzijas dziesmu konkursam.

Grupas sastāvā ir Zigfrīds Muktupāvels, Andris Ērglis, Normunds Jakušonoks, Andris Ābelīte, Kaspars Tīmanis un Roberto Meloni.

2007. gadā grupa ar dziesmu Questa Notte piedalījās 52. Eirovīzijas dziesmu konkursā Helsinkos, kurā starp 27 citiem konkursantiem iekļuva pirmajā desmitniekā, kas deva  tiesības startēt finālā.

Tagad pēc ilgāka pārtraukuma seksteta atkal ir gatavs atgriezties popmūzikas apritē, tāpēc nākamā gada februārī un martā Bonaparti.lv sniegs koncertus vairākās Latvijas pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!