Foto: Publicitātes foto

Pirms svētkiem nāciju nolēmis iepriecināt dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā), kurš plašākas sabiedrības vērtējumam nodevis sava jaunā hita Rīts pieneņpūkās videoklipu.

Šis klips kļuva par sensāciju jau krietni pirms tā uzņemšanas - gatavojoties filmēšanai, Reiniks bija publiskojis aicinājumu atsaukties "ne tikai izteikti slaidas, bet arī meitenes ar nestandarta augumu un bez kompleksiem".

Tad nu daudzi dziedātāja fani ar satrauktām sirdīm nepacietīgi gaidīja klipu, lai ieraudzītu, kāda tad izskatās meitene ar, pēc Reinika domām, "nestandarta augumu".

Pēc klipa iznākšanas pārsteigums bija vēl lielāks. Kā atzinuši tie, kuri jau video paguvuši noskatīties, galvenās lomas atveidotājas auguma formas nekādi neliecina par "nestandartu", ja vien ar standartu nav domātas īpaši izkāmējušas daiļavas.

Kā skaidro klipa veidotāji, tas "ir romantisks stāsts par ķīmiju starp diviem cilvēkiem un to, ka tās priekšā sagrūst stereotipi un priekšstati par tā saucamajiem standartiem - gan fiziskā, gan materiālā ziņā".

"Ja šī ķīmija notiek, sajūtām nekas nespēj stāvēt pretī. Tas ir stāsts par nedrošību un bailēm, kuras vienmēr mūs pavada, kad ar mums notiek kas "pārāk" skaists un "neiespējami" labs," norāda dziedātāja pārstāvji.

Galveno vīrieša lomu videoklipā attēlo Laura skatuves kolēģis, populārais igauņu dziedātājs Uku Suviste, bet sieviešu lomu videoklipā atveido latviete Katrīna Lulle, kura ikdienā strādā sabiedrisko attiecību jomā un aktieru atlasē tika atzīta par labāko un piemērotāko kandidāti lomai. Filmēšana notika trīs dienas Mežaparkā, Carnikavā un Mārupē. Projektā kopā tika iesaistīti aptuveni 50 cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!