Foto: F64

Vienmēr skrējienā esošais mūziķis Lauris Reiniks (attēlā) klausītāju vērtējumam un Latvijas radiostacijām šonedēļ nodevis savu jaunāko skaņdarbu ar nosaukumu Zīmes pašiem jāatmin.

Kā vēsta dziedātāja pārstāvji no Mikrofona ierakstiem, ar šo kompozīciju mūziķis katru no mums aicina vairāk ticēt saviem spēkiem un ieklausīties savā sirdī.

Jaunā kompozīcija tapusi sadarbībā ar producentu Gintu Stankēviču, ar kuru Lauris Reiniks jau sadarbojies vairākkārt, radot vairākas visās Baltijas valstīs populāras kompozīcijas, piemēram, Sirds sadeg neparasti, Pasakā, Es esmu tev dzīslās un citas.

Dziesmai drīzumā ir plānots filmēt arī videoklipu, pie kura scenārija vēl tiek strādāts. Kā sola klipa veidotāji, video stāsts emocionāli paspilgtinās dziesmas iedvesmojošo ideju un ļaus katram noticēt, ka viss ir iespējams.

"Es pats daudzkārt esmu pārliecinājies, ka viss ir iespējams, ja vien es strādāju un mērķtiecīgi eju uz savu mērķi. Un man tas ir izdevies pat tad, kad es gandrīz vienīgais tai idejai esmu ticējis.

Tomēr ik pa brīdim arī man ir nepieciešams kāds papildus stimuls un lielāka pārliecība, lai saprastu, vai eju pareizajā virzienā. Ceru, ka šī dziesma kalpos kā iedvesma daudziem un arī man personīgi," skaidrojis pats Reiniks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!