Foto: Publicitātes foto

Lauris Reiniks piedalījies topošo popmūzikas zvaigžņu – grupas "Citi zēni" jaunajā videoklipā "Vienmēr kavēju".

"Vienmēr kavēju" ir par steigu, adrenalīnu un mūsdienu neiespējamo dzīves tempu. "Ar vieglumu esam mēģinājuši notvert sajūtu, kad skrien cauri pilsētai, lai nenokavētu pēdējo autobusu māju," skaidro vokālists un dziesmas vārdu autors Jānis Pētersons.

"Šī dziesma ir provokatīvs eksperiments Latvijā, ar kuru cenšamies lauzt robežas starp pašmāju un ārzemju mūzikas aktualitātēm, lai izaicinātu šī brīža popmūzikas status quo," īsumā dziesmu komentē grupas 'Citi Zēni' mūzikas producents un basģitārists Roberts Memmēns, kurš ir arī bijušais grupu "Framest" un "Insomnia" vokālists.

Dziesmai ir tapis arī videoklips, kurā humoristiski atainota panika par laika trūkumu. Klipā nofilmējies pats Lauris Reiniks, uzsver jaunie mākslinieki. Kā zināms, arī Reinikam ir hits par kavēšanas un steigšanās tēmu.
Ar singlu "Vienmēr kavēju" grupa "Citi zēni" piesaka savu debijas albumu "Suņi iziet ielās". Tas būs aktuālās popmūzikas albums, kurā būs dzirdamas dziesmas pop, neo-soul un repa žanros. Plānotais izdošanas laiks ir 2021. gada pavasaris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!