Foto: Kadrs no video
Leģendārā pašmāju deju grupa "A-Europa" un tās līderis Artūrs Duboks pēc ilgākas muzikālas pauzes šopavasar izdod jaunu skaņdarbu – emocionālu singlu ar nosaukumu "Kad tevis nav". Kopozīcijai tapis arī juteklisks videoklips.

Skaņdarbs "Kad tevis nav" ir emocionāls stāsts par mīlestību līdz pat kapa malai.

"Galvenā varoņa mīļotā sirgst ar neārstējamu slimību, dzīvot atlicis pavisam maz. Viņas kaislība ir lidmašīnas, un tieši tāpēc vīrietis nolemj pēdējos dzīves mirkļus kopā ar savu mīļoto pavadīt debesīs lidojot. Viņš nespēj iedomāties turpmāko dzīvi bez mīļotās, tāpēc atslēdz lidaparāta dzinēju, traucoties pretim Zemei! Tur, tālajā nezināmajā, viņi atkal ir kopā, iemīļoti un brīvi.

"Tas ir viens no miljons variantiem, kā varēja ekranizēt šo dziesmu. Tāpēc jau daiļrade ir daiļrade, katrs, dzirdot dziesmu, iedomājas ko savu. Dziesma ir par mīlestību un šķiršanos. Bet šķiršanās var notikt dažādu iemeslu dēļ," par jauno dziesmu stāsta Duboks.

Jaunā dziesma un tās video iezīmē laika atskaiti līdz Duboka un grupas pavasara koncertam "Tici sapnim", kas 19. aprīlī norisināsies nakstklubā "Studio69", "Delfi Izklaidi" informē muzikālās apvienības pārstāvji.

Koncertā būs iespēja dzirdēt gan populārākās grupas "A-Europa" dziesmas, gan arī jaunas kompozīcijas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!