Foto: Publicitātes foto

Latviešu dziedātāja LieneCandy (attēlā pa labi), kura ir starp tiem pašmāju šovbiznesa pārstāvjiem, kas cenšas iekarot arī citu valstu mūzikas tirgus, šonedēļ savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevusi jaunu singlu We Own the Night.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Miami_Rockers_feat._LieneCandy_-_We_Own_The_Night_(Radio_Edit).mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Jauno dziesmu latviešu dziedātāja radījusi kopā vācu producentu apvienību Miami Rockers - ar šī projekta pārstāvjiem Liene iepazinusies pirms diviem gadiem mūzikas konferencē Amerikā.

Aptuveni gadu pēc iepazīšanās vācu producenti dziedātājai piedāvājuši sadarboties, un pirms pusgada panākta vienošanās starp LienesCandy mūzikas advokātu un Miami Rockers pārstāvjiem.

Dziesmas ieraksts noticis Vācijā, un, kā DELFI Izklaidi informē LienesCandy pārstāvji, producenti bijuši patīkami pārsteigti par latviešu dziedātāja muzikālajām dotībām un nolēmuši veiksmīgo sadarbību turpināt.

LieneCandy saņēmusi atzinīgas atsauksmes, un par šo sadarbību ne tikai rakstīts Vācijas avīzēs, bet arī stāstīts Minsteres radio. Dziesmas prezentācija notikusi Minsteres klubā Heaven, kur tā pulcējusi simtiem apmeklētāju, starp kuriem bijuši arī latvieši, jo vairāk nekā 40 gadus šajā pilsētā bija latviešu ģimnāzija.

Galerijā: ieskats Minsteres klubā Heaven notikušajā dziesmas prezentācijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!