Foto: DELFI

Pazīstamā pašmāju dziedātāja LieneCandy (attēlā) sadarbībā ar mūziķi Spankox izdevusi jaunu hitu. Apvienība piedāvā dejisku un mūsdienīgu versiju leģendārajam hitam Ma Baker, kas lieliski piestāvēs rudens sezonā atkal īpaši aktuālajām ballītēm klubos.

Dziesmas Ma Baker skanējums jau pazīstams ikvienam mūzikas mīļotājam - to oriģinālā pirms 35 gadiem izdeva apvienība Boney M, bet latviešu dziedātāja LieneCandy un Spankox piedāvā mūsdienīgāku hita variantu.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Candy_MaBaker.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Apvienības izpildītajā Ma Baker deju ritmi un Lienes lieliskais vokāls saskan ar aktīvām repa rindām, un nav šaubu, ka lipīgā dziesma šoruden kļūs par visu deju grīdu grāvēju.

Iespējams, jauno hitu novērtēt dzīvajā skanējumā fani varēs jau piektdienas, 31. augusta, vakarā klubā Kaļķu vārti, kur notiks koncerts ar LienesCandy un Roberta Lejasmeijera dalību. Kā informē LieneCandy, uz šo koncertu ieradīšoties arī ārzemju viesi.

"Čaks Noriss man atrakstīja, ka arī viņš nāks piektdien uz Kaļķu vārtiem, jo gribot satikt DJ Robertu Lejasmeijeru, bet par mani neko neteica," portālā Twitter paziņojusi dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!