Foto: DELFI

Playboy modele un šova Okartes skatuve bijusī dalībniece Lingita Lina Bopulu (attēlā), kura augusta sākumā devās apciemot savus radus Kongo, atkal atgriezusies Latvijā un par prieku saviem talanta cienītājiem iedziedājusi skaņdarbu, kuru veltījusi tētim.

"Neuzskatu sevi par dziedātāju, bet šoreiz gribēju sagādāt pārsteigumu savam tētim, kuru ļoti mīlu, bet tā nu ir sanācis, ka atrodamies tālu viens no otra," vēsta Lingita.

Jaunās dziesmas, kuras nosaukums ir Atnāc pie manis, tapšanā palīdzīgu roku sniedzis bijušais "okartietis" Kristaps Pujāts, kurš radījis mūziku, klavieres iespēlējis Dāvis Bindemanis, bet vārdu autore ir pati Lingita.

Skaņdarbam radīts arī sirsnīgs "videoklips", kurā meitene apkopojusi dažādas fotogrāfijas no spilgtākajiem un īpašākajiem dzīves mirkļiem, kuros viņa iemūžināta kopā ar savu tēvu.

Ceļojums uz Āfriku meiteni ne tikai iedvesmojis radīt jaunu skaņdarbu, bet arī palīdzējis sevi garīgi pilnveidot un gūt apskaidrību.

"Esmu atpakaļ civilizētajā pasaulē. Āfrikā bija interesanti, brauciens noteikti bija vērtīgs. Visiem, kuri vēlas sevi garīgi pilnveidot, iesaku kādu laiciņu padzīvot citā vidē un izlasīt Valērija Siņeļņikova grāmatu Izproti savu slimību," aicina Lingita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!