Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Madry jeb Madara Grēgere (attēlā) iedvesmojusies no savas dziesmas Miljons domu nakts panākumiem un šonedēļ klausītājiem nodod jaunu dziesmu Portrets.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Madry-Portrets_MP3_96kbps.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Kompozīcija Portrets ir pirmā dziesma, kurai melodiju esmu sacerējusi es pati! Es spilgti atceros emocijas, kad šī dziesma tapa!

Man bija ļoti bail viņu kādam rādīt, jo šķita, ka nevienam nepatiks, bet parādīju savas grupas 4Vēji dalībniekiem, un viņi teica, ka dziesma ir izdevusies! Tas mani iedvesmoja," par jauno kompozīciju stāsta tās izpildītāja.

Jaunā komponiste arī skaidro, ka dziesma Portrets, kurai tekstu sacerējis Gatis Zotovs, ir par diviem cilvēkiem, kuri ir neprātīgi iemīlējušies un zaudējuši prātu šo spēcīgo emociju dēļ.

"Es vēlos, lai cilvēki, klausoties šo dziesmu, atceras to sajūtu, kad viņi bija neprātīgi iemīlējušies, jo bez mīlestības pasaule nepastāvētu," izanalizējusi jaunā skatuves māksliniece.

Madry šobrīd turpina mācības Rīgas Jāzepa Mediņa mūzikas vidusskolas trešajā džeza vokāla kursā, bet paralēli mācībām viņa sapņo par albumu, kurā būtu apkopotas pašas sacerētas autordziesmas, un jau sākusi darbu pie tā ierakstīšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!