Foto: DELFI

Šī gada maijā jaunā dziesmu autore un dziedātāja Marta Ritova (attēlā) nāca klajā ar dziesmu Noslēpums, bet tagad tapusi šīs kompozīcijas akustiskā versija, kā arī tās videoklips.

Šīs dziesmas mūzikas autore ir pati Marta, tekstu rakstījis vairāku iepriekšējo Martas dziesmu līdzautors Toms Barons-Lūķis, bet to producējis un visus instrumentus ieskaņojis producents Jānis Čubars.

"Dziesma ir par to, ka mēs katrs esam kā noslēpums, ar savu iekšējo pasauli un savām domām. Tikai esot īsti, mēs varam sasniegt to, ko vēlamies. Tikai sakārtojot savu iekšējo pasauli, mēs varam radīt ko jaunu un būt saskaņā paši ar sevi.

Dziesma radīta, tuvojoties pavasarim, - domājot par vasaru, par siltajiem vakariem, par pozitīvām emocijām un par to, cik unikāls mēs katrs esam," tā par jaunāko veikumu savulaik izteicās Ritova.

Jaunais klips filmēts restorānā Bibliotēka Nr. 1, un to uzņēma operatori - Ritvars Bluka un Ivars Burtnieks, montāža - Ritvars Bluka, asistēja - Dāvis Zelčāns, skaņu operators - Kristiāns Rakovskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!