Foto: Publicitātes foto

Šova Okartes skatuve bijusī dalībniece Marta Ritova nākusi klajā ar jaunu dziesmu Tu neļauj, kurā piedalās arī pazīstamais dziedātājs Ivo Grīsniņš-Grīslis (abi kopā attēlā).

"Man sen bija doma ierakstīt dziesmu kopā ar Ivo. Jau komponēšanas procesā zināju, ka šo dziesmu dziedāsim kopā; tā veidota kā dialogs starp diviem cilvēkiem, kuru ceļi diemžēl neturpinās vienā virzienā.

Mēs katrs esam atšķirīgs - viens vēlas ģimeni, otru interesē tikai darbs, vienmēr kāds cenšas kādu pārveidot un parādīt, ka ir iespējams dzīvot arī citādāk.

Diemžēl dzīvē viss nenotiek tik vienkārši, un dažkārt katram tomēr jāiet uz savu pusi," par jauno dziesmu izsakās Marta.

Ritova ir arī šīs kompozīcijas mūzikas un teksta autore. Dziesmu producējis Jānis Čubars, bet videoklipu filmējis Ritvars Bluka un Ivars Burtnieks.

Kā informē Mikrofona ierakstu pārstāvji, jaunā dziesma tiks iekļauta Ritovas gaidāmajā albumā Mainiet vārdus, kura iznākšana plānota šī gada rudenī. Albuma izdošana tiks atzīmēta arī ar dziedātājas pirmo lielo koncertu Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!