Foto: Publicitātes foto
Grupa NANDO kopā ar Agnesi Rakovsku izdod singlu "Tā diena paiet" un gatavo albumu ar Raimonda Paula dziesmām.

NANDO kopā ar "Triānas Parka" solisti Agnesi Rakovsku laiž klajā singlu "Tā diena paiet" ar Raimonda Paula mūziku un Guntara Rača vārdiem.

Singls kļuvis par pirmo priekšvēstnesi jaunajam grupas studijas albumam "Man nav laika", ko iecerēts izdot šī gada augusta beigās.

"Man vienmēr ir prieks sadarboties ar jauniešiem – NANDO atceros jau no "Balss Pavēlnieka" laikiem. Tagad meitenes jau izaugušas lielas un kaļ lielus plānus. Priecājos, ka Raimonda Paula melodijas izskanēs jaunās krāsās," portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

"Tā diena paiet", ko Agnese Rakovska izpilda kopā ar grupu NANDO, mūzikas autors ir Raimonds Pauls, vārdu autors – Guntars Račs, aranžija – Jānis Ķirsis.

Dziesmas vārdi precīzi iederas pašreizējās situācijas kontekstā – mēs joprojām lielākoties pavadām laiku mājās, pozitīvi cerot uz nākotnes sapņu īstenošanu. Viens no tādiem sapņiem grupai NANDO ir jauna albuma iznākšana: tā paredzēta šī gada augusta beigās, un albumā tiks iekļautas nostalģiskas Maestro Raimonda Paula dziesmas latviešu valodā, ko grupa sadarbībā ar producentu un komponistu Jāni Ķirsi radījuši jaunās skaņās.

Grupas NANDO piecas meitenes muzicē kopā jau vairāk kā 12 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!