Decembra izskaņā globālajā tīmeklī nonācis kāds krāšņs videoklips – ar dziesmu Labi pašmāju mūzikas dzīvē sevi pieteicis projekts Bermudu divstūris, kura sastāvā darbojas jau zināmu atpazīstamību guvušie grupas Musiqq puiši.

"Bermudu divstūri formē divi ļoti simpātiski, neaprakstāmi talantīgi un neticami pievilcīgi brālēni - Biceps un Triceps. Viņiem bija apnikušas mūsdienu dziesmas uz četriem akordiem, un tādēļ tie nolēma iet tālāk - rakstīt dziesmu uz VIENA akorda," vēstīts jaunā projekta pieteikumā.

Tā arī tapis grupas pirmais "pumpis" jeb kačājošais gabals, un projekta pārstāvji sola izstrādāt visaugstākās klases piedāvājumu, kas noderēs dīdžeju lietošanai klubos un ne tikai.

"Abi ir izsalkuši un gatavi apēst jebkuru, kurš stāsies viņiem ceļā," jaunā projekta locekļi raksturoti izplatītā mūzikas video parakstā, bet vērīgāks skatītājs Bermuda disvtūra līderos atpazīs līdz šim kā ļoti solīdus puišus iepazītos Maratu un Emīlu no Musiqq.

Komponists Raimonds Pauls pērn, raksturojot abu puišu tēlu Eirovīzijas konkursa laikā, salīdzināja jaunos mūziķus ar sienāzīšiem, bet jaunajā projektā Maratu un Emīlu knapi var atpazīt - viņi tērpušies košu krāsu drēbītēs un apkārušies ar dažādiem urlu subkultūras iecienītiem atribūtiem, kas līdz šim abiem jauniešiem nebija raksturīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!