Par vienu no populārākajiem šī Saeimas sasaukuma deputātiem noteikti uzskatāms Artuss Kaimiņš, kuram beidzot veltīta arī lieliska dziesmiņa - par to parūpējušies muzikālie jokdari Sāpju kabinets.

"Katrai tautai ir vajadzīgs supervaronis. Mums ir Lāčplēsis, bet problēma ar Lāčplēsi ir tāda, ka viņš ir miris. Miris supervaronis neko daudz nepacīnīsies ar ļaunumu.

Tādēļ mēs uzskatām, ka vajag jaunu supervaroni. Bet modernu, populāru un visvarošu. Tādu, kā aprakstījām mūsu jaunajā dziesmā. Kaut nu tāds atrastos," savā Facebook profilā par jauno kompozīciju vēstījuši muzikālās apvienības pārstāvji. 

Tie, kuri jau paguvuši kompozīciju noklausīties, tajā uzburtajā Superdeputāta tēlā sazīmējuši pietiekami daudz līdzību ar Kaimiņu, tādēļ var diezgan droši pieļaut, ka šī dziesmiņa tomēr apzināti vai, iespējams, neapzināti tomēr ir veltījums tieši viņam, nevis vienkārši kāda mītiska tēla apdziedāšana. 

Sāpju kabinets jau reiz par sevi lika runāt - pērn viņi daudzus iepriecināja ar grupas Aarzemnieki eirodziesmas Cake to Bake parodiju, kam bija izveidots arī atraktīvs videoklips.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!