Foto: Publicitātes foto
Pašmāju mūziķis Atis Zviedris šobrīd, līdzīgi kā citi amata brāļi, palicis bez aktīvas koncertēšanas un pasākumu vadīšanas iespējām. Pandēmijas laikā viņš sacerējis jaunu dziesmu – "Tiksimies drīz".

"Dziesmas noskaņa, melodija un vārdi nāca ļoti viegli. Biju mājās, trenējos ģitāru un lūkojos uz mirkļbirku #TiksimiesDrīz. Sāku dungot melodiju, un dziesma pati atnāca. Šobrīd ir brīvāka galva, kas rada iespēju vieglāk nodot sajūtas caur mūziku,'' par jauno skaņdarbu portālam "Delfi" saka mūziķis.

"Ne velti ir teiciens par to, ka mākslas darbi rodas mokās. Šoreiz šīs ''mokas'' izjustas ne tik daudz kā dvēselisks pārdzīvojums, bet vairāk kā kopējais stāvoklis pasaulē, cilvēku reakcijas uz notiekošo," uzskata Zviedris.

Dziesma "Tiksimies drīz" tapusi sadarbībā ar Jāni Ķeri un Jāni Olekšu – ideja par sadarbību tieši ar šiem radošajiem cilvēkiem Zviedrim radusies taisni krīzes laikā, turklāt dziesma tapusi attālināti.

Ar jauno skaņdarbu mākslinieki aicina visus patērēt Latvijā radītu mūziku.

''Lai mums visiem šis laiks dod jaunas iespējas, pacietību un daudz jauku notikumu ģimenes un draugu lokā. Esam pacietīgi un iecietīgi! Un, protams, lai visiem stipra veselība un netrūkst mīlestības! Mēs tiksimies drīz,'' saka Atis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!