Foto: Kadrs no video

Jau maijā grupa Aarzemnieki kāps uz Eirovīzijas dziesmu konkursa lielās skatuves, lai, iespējams, beidzot pārrautu Latvijas neveiksmju ķēdi šajā konkursā, bet, kamēr grupa gatavojas izaicinājumam, kāda cita muzikālā apvienība radījusi savu pašmāju eirodziesmas versiju.

Kolektīvs Sāpju kabinets nedēļas nogalē publiskojis dziesmu ar nosaukumu Steak to Make (Cep cūku), kas pieteikta kā "nevainīga parodija par veiksmīga ārzemju kolektīva ne mazāk veiksmīgu dziesmu", un apvienība nav arī paslinkojusi radīt oriģinālajam eirodziesmas klipam ļoti līdzīgu klipiņu.

Šis video un Sāpju kabineta apdziedātie gaļa gatavošanas paradumi, kurus vieglāk uztveramus padara dziesmas teksts video titros, ātri vien iemantojuši interneta lietotāju simpātijas, un ne viens vien uzskata, ka tieši Sāpju kabinetam būtu jādodas uz Kopenhāgenu.

Kā liecina globālajā tīmeklī atrodamā informācija, "mīl korporatīvus pasākumus, ir gatavs veicināt sinerģiju un uzlabot fiskālus rādītājus vidējā un ilgstošā termiņā, neuzņemoties atbildību".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!