Foto: Lauris Vīksne

Pēc ilgākas radošās pauzes jaunu skaņdarbu šoruden izdevusi latviešu dziedātāja Adriana Miglāne. Kompozīcijas "Tuvu klāt" mūzikas un vārdu autore ir pati māksliniece, bet singlu producējis Fakts, kurš sadarbojies ar tādiem mūziķiem, kā Gacho, Reiks, "Triānas parks" un daudziem citiem.

"Dziesmu sarakstīju vienā vakarā, kad galva iešāvās vārdi "nesaki nē"," saka Adriana. "Pati dziesma ir par to, ka, esot kopā ar īstajiem cilvēkiem, mēs esam laimīgi, priecīgi un mīlestības piepildīti. Tādos brīžos nav robežu un laiks skrien vēja spārniem, jo tev ir tik labi, ka citu neko vairs nevajag," dziesmas vēstījumu atklāj jaunā skatuves zvaigzne.

Skaņdarbs ierakstīts "PrimeTimes Records" studijā.

Kā atklāj dziedātājas pārstāve Santa, Adriana šobrīd strādā pie jauniem mūzikas projektiem latviešu un angļu valodā, aktīvi koncertē, kā arī jauno mūziķi savai sadarbībai jau ir izvēlējušies tādi pasaulē atpazīstami zīmoli kā "Samsung", "Fanta" un "Nike".

Plašāka sabiedrība Adrianu iepazina, kad viņa izturēja sīvo TV3 šova "X Faktors" atlasi un rezultātā iekļuva šova pirmās sezonas superfinālā, iegūstot 3. vietu.

Pēc veiksmīgās dalības "X Faktorā", Adriana ir izdevusi vairākus singlus sadarbībā ar tādiem producentiem, kā Rodion Gordin, Kaspars Ansons, Jānis Driksna un citiem. Pagājušā gada nogalē mūziķe veiksmīgi piedalījās Lietuvas TV kanāla LNK skatītākajā TV šovā "Lietuvos Balsas" ("The Voice"), kā arī šī gada sākumā iekļuva LTV dziesmu konkursa "Supernova 2019" pusfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!