Foto: Publicitātes foto
Pēc vairāk nekā trīs gadu radošā pārtraukuma mūzikā atgriežas Latvijā plašu atpazīstamību iekarojušais repa duets "Olas". Tā dalībnieki Žanis Pavlovskis un Arvis Reiks ir atkal apvienojušies un radījuši pilnīgi jaunu, uz patiesiem notikumiem balstītu dziesmu ar nosaukumu "Beidzās nauda".

"Šī dziesma un videoklips ir mūsu pašu atbilde savam pirmajam hitam "Daudz naudas". Šī brīža situācijā ar pandēmijas izraisītajiem ierobežojumiem mūzikas industrijai ir finansiāli ietekmējusi daudzus mūziķus, un mēs izdomājām to apspēlēt un apvienot ar savu atgriešanos. Būsim reāli, publicējot jebkādu dziesmu pēc tāda pārtraukuma, pirmais, ko mums jautātu, būtu: "Atgriezāties, jo beidzās nauda?" Tagad esam soli priekšā komentētājiem," tā jauno dziesmu portālam "Delfi" komentē Žaks un Reiks.

Arī videoklips padevies gana iespaidīgs. Veidots "Olu" labākajās tradīcijās, uzskata puiši. Tajā tiek mesti cēli loki ar "Ferrari" un "Mercedes" markas automobīļiem, "fleksēts" ar viena dolāra banknotēm naudas istabā un spēlēts golfa laukumā.
Atgādinām, ka duets "Olas" radies kā humora projekts 2014.gadā, apvienojoties kādreizējiem kursa biedriem Žanim Pavlovskim un reperim Arvim Reikam. Jau darbības sākumā puiši sasniedza pārsteidzošus "YouTube" skatījumu rādītājus.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!