Foto: Publicitātes foto

Ar jaunu skaņdarbu savas daiļrades cienītājus šoruden iepriecinājis dziedošais aktieris Rihards Lepers. Plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts singls "Šoreiz bez asarām", kam tapis arī videoklips.

Kā "Delfi Izklaidi" informē Lepera pārstāve Santa Kola, dziesmas mūzikas un vārdu autors ir pats aktieris, kā arī producents Kaspars Ansons, kurš iepriekš ir veiksmīgi sadarbojies ar tādiem mūziķiem kā Aminata, Dons, Aija Andrejeva un citiem. Savukārt videoklipa režisors un operators ir Mārcis Birste.

"Dziesmas pirmie akordi radās aptuveni pirms gada. Viss sākās ar vārdiem: ''Un, jā, pār viņas seju slīdētu asaras trīs, mani pirksti tās noslaucītu drīz." Pēc tam šie vārdi izauga līdz dziesmai, un es sapratu, ka tā ir jāieraksta studijā", stāsta Rihards.

"Man šķiet, ka stāsts ir viens no svarīgākajiem elementiem mūzikā – mēs bieži runājam par vienu tēmu, bet dzirdam katrs ko pavisam citu. Iespējams, ka šajā dziesmā katrs klausītājs saklausīs arī savu stāstu. Savukār, Kasparam Ansonam viens no svarīgākajiem elementiem dziesmas tapšanā ir mūzika, tieši tā radās šī lieliskā sadarbības kombinācija."

Lai šo muzikālo stāstu precīzi izstāstītu, bija nepieciešams duets, tāpēc sadarbībai tika uzrunāta jaunā dziedātāja Adriana Miglāne, kura iedziedājusi dziesmas sieviešu vokālo partiju.

Rihards Lepers ir latviešu aktieris un dziedātājs. Uzsākot aktiera karjeru, filmējies vairākos seriālos un filmās, tajā skaitā ''Vienīgā fotogrāfija'',"Sapņu komanda 1935", "Rūdolfa mantojums" un citās. Šobrīd izveidojis veiksmīgu karjeru arī ārpus Latvijas robežām – Ukrainā un Krievijā, kur filmējies tādās filmās, kā ''Katrīna Lielā'', "Konvojs'', ''Puškins-Lermontovs'', "Snaiperša'', filmā par Černobiļas katastrofu "Melnais Zieds", kā arī Turcijas filmā ''Dugun Dernek''.

Šonedēļ skatītāju vērtējumam tiek nodots pirmais Latvijas-Ukrainas kopražojuma seriāls "Markuss", kurā Rihards spēlē galveno lomu.

Aktiera jaunā dziesma drīzumā būs pieejama arī lielākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!