Foto: Publicitātes foto
Grupa "bet bet" šogad atzīmē 30 gadus uz skatuves, spēlējot jubilejas koncertus, ierakstot jaunas dziesmas un izdodot jaunu, 60 pazīstamāko dziesmu grāmatu. Pēc ilgāka pārtraukuma publicēta arī jauna dziesma un video "Vēl, vēl, vēl".

Jaunās dziesmas mūzikas un vārdu autors ir grupas līderis Zigfrīds Muktupāvels.

Dziesmu "Vēl, vēl, vēl" studijā producēja Zigfrīds Muktupāvels sadarbībā ar studijas producentu Gintu Stankeviču, bet dziesmas video filmējis Kaspars Rudzītis. Video filmēts Jāņkalna estrādē, Smiltenē, kā arī Rīgas Valsts Vācu ģimnāzijas pagalmā, kuru ieskauj lielākais dzīvžogs Ziemeļeiropā.

Dziesma vēsta par divu agrāko skolas laika mīlnieku atkal satikšanos pēc daudziem gadiem un kādu konfliktu, kas izveidojas tikšanās laikā. Klipā lomas izspēlēja jaunieši Juta Madara Dzelme un Viljams Platais.
Pagājušajā nedēļā grāmatnīcās nonāca grupas 60 pazīstamāko dziesmu grāmata, kurā atrodama grupas biogrāfija, dziesmu vārdi, notis un akordi. Grāmata pieejama arī tuvākajos grupas jubilejas koncertos, kā arī tiks īpaši godināta koncertā Rīgā, 29. augustā, Hanzas Perona brīvdabas koncertzālē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!