Foto: Publicitātes foto

Populārais latviešu dziedātājs Lauris Reiniks sarūpējis vasarīgu iepriecinājumu savam kuplajam fanu pulkam – atgriezies no Kolumbijas, viņš sarakstījis jaunu dziesmu "Galerijā".

Regetona ritmos komponētā dziesma un latīņamerikas sajūtās radītais videoklips ir atsauce uz laiku, ko pērnā gada nogalē Reiniks pavadīja Kolumbijā.

"Laiks, kad mācījos un atjaunojos Kolumbijā, man bija īpašs. Liels iespaids bija mūzikai, dejām un ritmiem, ko ikdienā dzirdēju sev apkārt. Lai gan latviešu klausītāja ausij šie ritmi nav plaši pazīstami, tie neļauj stāvēt mierā – kājas pašas kustas! Patiesībā mēs nemaz neesam tik vēsi, kā pašiem šķiet. Ceru, ka šogad būs karsta vasara un cilvēki ar prieku dejos pie šīs dziesmas un dziedās līdzi," portālam "Delfi" stāsta Lauris Reiniks.

Mūzikas autors dziesmai "Galerijā" ir pats Reiniks, bet tekstu mūziķis radījis kopā ar dzejnieku Guntaru Raču. Interesanti, ka karstas vasaras sajūtām piepildītais video tika filmēts maija sākumā Rīgā, kad gaisa temperatūra bija tikai pieci grādi virs nulles.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!