Foto: Publicitātes foto

Tautā iemīļotais dziedātājs Normunds Rutulis klausītāju vērtējumam nodod jaunu dziesmu, kuras vārdu autors ir dziesminieks Kārlis Kazāks.

Līdzīgi kā dažas iepriekšējās dziesmas, arī "Nedomā lūzt" tapusi sadarbībā ar dziesmu autoru Jāni Strazdu.

"Pirms gada ar Jāni nolēmām veidot veselu programmu ar viņa dziesmām. Tomēr situācija pasaulē plānus izjauca un mēs vienojāmies vien par trīs jaunu dziesmu ierakstu. Divas jau publiskotas, nu kārta trešajai "Nedomā lūzt"," portālam "Delfi" teic Rutulis.

Viņš turpina: "Aranžējumu uzticēju savam senajam cīņu biedram un draugam Kristapam Krievkalnam, kurš, kā parasti, nelika man vilties muzikālajā virzienā. Sanācis tāds viegls pop, soul un funk savienojums. Tas ir tas, kas mani mūzikā silda visvairāk. Un cik lielu gandarījumu man dara mūziķi, kuri piedalījušies šo dziesmu ierakstos! Es lepojos ar viņu veikumu! Priecājos, ka savu "dziesmas pieaugušajiem" sēriju varu turpināt tieši ar šo dziesmu, kuras vēstījumu var arī attiecināt uz šo neparasto laiku. Dārgie Latvijas iedzīvotāji, nedomājiet lūzt, mums ir jāturas!" uzskata dziedātājs.

Pagājušajā gadā izdotas divas no trim jaunākajām šī cikla dziesmām – "Saulaina diena" ar Kārļa Kazāka vārdiem un "Ļauj man tevi noskūpstīt" ar Jāņa Petera vārdiem. Nu Rutulis iepazīstina ar savu jaunāko veikumu "Nedomā lūzt".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!