Foto: Publicitātes foto

Aminatas šī pavasara singlam "Nejauc man prātu" radīts remikss. Tā autors ir Normunds Rutulis jeb "N'Works".

"Lai gan arī oriģināls ir pietiekoši dejojams, man šķita, ka cita harmoniskā un ritmiskā noskaņa paplašinās dziesmai apvārsni. Arī man pašam tas ir labs veids, kā turpināt attīstīties," par Aminatas dziesmas remiksu portālam "Delfi" teic Rutulis, kurš par jauno skaņdarbu jau dzirdējis atzinīgus vārdus no, piemēram, saviem draugiem.

Dziesmas "Nejauc man prātu" trīs autori ļāvuši Normundam Rutulim ar skaņdarbu rīkoties pēc sava prāta, un galarezultātu pats Rutulis sauc par "medusmaizi".

Noklausies!
Rutulis informē arī par sava ceturtā remiksu albuma iznākšanu. Viņa izveidotā "N'Works" jaunais albums sauksies "Opus domi", kas tulkojumā no latīņu valodas nozīmē "mājas darbi".

Albuma nosaukums sasaucas ar pandēmijas laikā aktuālo strādāšanu pašizolācijas apstākļos, skaidro Rutulis.

Albumā iekļauti 19 laika gaitā no 2014. gada radītu remiksu. Tostarp līdz šim daži nepublicēti darbi.

Albumā dzirdams minētais remikss Aminatai, kā arī "Instrumenti", Jānis Stībelis, "Otra puse", Ivo Grīsniņš-Grīslis, Normunds Rutulis, Oskars Petrauskis, Rūta Dūduma-Ķirse, Mārtiņš Ruskis, "Franco Franco", Mārcis Auziņš, Raimonds Pauls, "My Radiant You", "Bet bet", Andris Ērglis, Toms Kalderauskis, Rodion Gordin un Antra Stafecka, Rassel, Sabīne Berezina un Aivo Oskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!