Markus Riva uzsācis attiecības ar modeli

Foto: Mango
Jaunais pašmāju dziedātājs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa, kurš savulaik visur bija manāms kopā ar kādreizējo dažādu šovu vadītāju Ivetu Feldmani, uzsācis attiecības ar vienu no populārākajām pašmāju modelēm.

Izklaides portāls Mango jauno mūziķi sastapa pirmdienas vakarā Latvijas Stila un Modes balvu pasniegšanas ceremonijā, kuras laikā Riva atklāti demonstrēja savas jaunās attiecības - viņš pasākumā ieradās kopā ar modeli Māru Kampernovu (abi attēlā).

"Viņa ir pieprasīta modele un pabijusi teju uz visiem Latvijas modes žurnālu vākiem, piedalījusies neskaitāmās skatēs un ir jauka un iedvesmojoša personība," sarunā ar izklaides portālu Mango savu pavadoni raksturo dziedātājs un apstiprināja, ka pievilcīgā meitene ir viņa draudzene.

Riva un viņa 20 gadus jaunā pavadone bija viens no vispamanāmākajiem pāriem pašmāju stilīgāko cilvēku sumināšanas ceremonijā, un abi jaunieši arī labprāt gozējās preses fotogrāfu objektīvu priekšā.

Jaunais dziedātājs bija nominēts Stila un Modes balvai kā stilīgākais dziesmu izpildītājs, tomēr pie šīs balvas tika viņa kolēģis Intars Busulis. Pats Riva gan par šādu iznākumu nebēdā, jo viņam liels gods bijis būt arī starp trim nominantiem.

"Tas nav pašmērķis, bet devu atzinības ir vienmēr jauki saņemt. Turklāt Intars Busulis šo balvu bija pelnījis, jo patiešām izceļas ar kreatīvu skatuvisko tēlu, kas spilgti papildina viņa mūziku," atzina Riva un piekrīt, ka arī bez balvām ir gana stilīgs.

"Jā, sevi uzskatu par stilīgu, bet tas nav pašmērķis. Protams, ir kur augt. Bet es vienmēr esmu centies. Pusaudžu gados, kad finanses neatļāva pirkt jaunākās lietas, centos rast risinājumus, lai uz skatuves nenāktos kāpt tajos pašos apģērbos, ar kuriem gāju uz skolu - pats pāršuvu vecus džinsus, krāsoju t-kreklus un griezu caurumus," atklāj dziedātājs.

Viņš savu tagadējo skatuves stilu pārsvarā veidojot pats, kā arī sadarbojas ar modes mākslinieci Indru Salceviču, veikalu G-Star un ļoti bieži savu garderobi papildina ārzemēs.

"Būtu muļķīgi apgalvot, ka ārējais izskats publiskai personai ir mazsvarīgs, vēl jo vairāk vizuālajā laikmetā, kur auditorija vērtē arī ar acīm. Stils, protams, ir subjektīvs, bet kaut ko no tā Dievs man ir devis. Es ietekmējos no dzīves pieredzes - tādas pilsētas kā Berlīne, Londona un Ņujorka ļoti iedvesmo redzēt plašāk un nedzīvot ar stereotipisku rāmi uz galvas, kā, diemžēl, Latvijā daudzi to dara." 

Pašmāju dziedātāja stila ikona kādu laiku jau nemainīgi ir amerikāņu dziedātāja Lady Gaga, tomēr viņš atzīst, ka ietekmējas arī no citām zvaigznēm. "Stila ikona ir ļoti mainīgs jēdziens, jo vienā dienā tas var būt Džeimss Dīns, bet nākamajā jau Deivids Bovijs un Vudijs Alens," atklāj Markus Riva.

Galerijā: Markus Riva kopā ar jauno draudzeni, modeli Māru, un grupas Triānas parks līderi Agnesi Rakovsku (foto: Mango.lv un aģentūra f64).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!