Foto: Kadrs no video

Jau pavisam drīz, 4. septembrī, televīzijas skatītāju novērtējumam tiks sniegts LTV jaunais seriāls "Divi vienā". Savukārt šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta seriāla tituldziesma "Divatā", kuru iedziedājis populārais mūziķis Intars Busulis.

Skaņdarba mūzikas autors ir pieredzējušais producents Gints Stankevičs, savukārt vārdu autors ir Kaspars Markševics. Pirmdienas, 27. augusta, vakarā publicēta dziesmas pilnā versija, kā arī video, kas ļauj ieskatīties seriāla fotosesijas aizkulisēs un redzēt pirmos kadrus no paša seriāla, "Delfi Izklaidi" informē LTV komunikācijas speciāliste Krista Luīze Priedīte.

Pie LTV1 skatītājiem seriāls nonāks 4. septembrī. To režisē pieredzējusī tādu seriālu kā "Neprāta cena", "Saplēstā krūze" un "UgunsGrēks" režisore Inta Gorodecka. Kopā ar viņu strādā liela daļa no bijušās "UgunsGrēka" komandas. Seriāla veidotāji sola – "Divi vienā" būs viegls stāsts par mums pašiem.

Seriālu katru nedēļu no otrdienas līdz ceturtdienai būs iespējams vērot tieši pirms "Panorāmas" – pulksten 20.

Kā jau iepriekš vēstīts, stāsta centrā ir divas ģimenes – Krūmiņu un Abuladžu. Emīlija Krūmiņa un Veronika Abuladze pirms daudziem gadiem bijušas labākās draudzenes, taču strīds temperamentīgā gruzīna Zuraba dēļ, kuru Veronika Emīlijai "nocēlusi", draudzību izjaucis. Nu notikusi sakritība – abām ģimenēm nākas dalīt vienu māju, jo Krūmiņu ģimene no laukiem pārvākusies dzīvot tuvāk pilsētai un iekārtojusies Zuraba un Veronikas apdzīvotās dvīņu mājas otrajā pusē. Anete ir Abuladžu, bet Lauris – Krūmiņu atvase. Abi dažādu iemeslu dēļ vairs nedzīvo kopā ar saviem dzīvesbiedriem un, kļūstot par kaimiņiem, viens par otru sāk izrādīt interesi.

"Divi vienā" galvenās lomas atveido Lāsma Kugrēna, Indra Briķe, Jānis Jarāns, Jakovs Rafalsons, Līga Zeļģe un Ģirts Liuzniks. Jaunajā seriālā redzēsim arī Mārtiņu Eglienu, Danu Lāci-Avotiņu, Ingu Alsiņu, Regīnu Devīti, Veroniku Plotņikovu un citus. Seriālā filmējas arī Ģirta Liuznika dēls Everts un aktrises Lienes Sebres meitiņa Emīlija. Kopā ar režisori pie scenārija strādā Gunta Kalniņa un Ivars Lūsis, savukārt dialogu autors ir aktieris un dramaturgs Artūrs Dīcis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!