Foto: Publicitātes foto
Klajā nācis popmūzikas meistara Robija Viljamsa jaunais singls "Can't stop Christmas".

Jaunā dziesma "Can't stop Christmas" ir Robija oriģinālkompozīcija, kas ieturēta labākajās Ziemassvētku melodiju tradīcijās.

Tās ironiskais teksts par "neaizmirstamo" 2020. gadu apvienojumā ar pacilājošo melodiju radīta ar domu uzlabot cilvēkiem garastāvokli. Dziesmu tekstā atradīsiet atsauces uz "Zoom" un "FaceTime" sazvaniem, zeķēm un roku dezinfekcijas līdzekļiem, kā piemērotām šī gada Ziemassvētku dāvanām, iepirkšanos tiešsaistē un sociālo distancēšanos. "Santa Klaus ir savās kamanās, bet tikai divu metru attālumā," tā mākslinieks raksturo 2020. gada Ziemassvēstku sajūtas, taču tajā pašā laikā bailes aizstāj ar cerību.

Jauno singlu Viljamss radījis sadarbībā ar saviem ilggadējiem domu biedriem producentu Gaju Čamberru un Ričardu Flaku.
Jāatzīmē, ka šī dziesma tiks iekļauta atkārtoti izdotajā kritiķu un publikas novērtētajā albumā "The Christmas Present". Šajā dubultalbumā iekļautas gan orģināl dziesmas, gan tradicionālas Ziemassvētku dziesmas Robija versijās. Albuma ierakstā piedalījušies tādi māklsinieki kā Rods Stjuarts, Braiens Adams, Džeimijs Kalams un Taisons Fjūrijs. Pērn izdodais albums Robiju uznesa topu augšgalā un tas bija jau trīspadsmitais viņa albums Nr.1 Lielbritānijā. Tādējādi viņš atkārtoja Elvisa Preslija rekordu par visvairāk Nr.1 albumiem Lielbritānijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!