Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien publikas vērtējumam nodota dziedātājas Samantas Tīnas jaunākais veikums, skaņdarbs "Mēs vairs nē". Jaunās dziesmas mūzikas autors ir Ingars Viļums, bet tekstu sarakstījusi pati māksliniece.

"Dziesma un video stāsta par dažādām attiecībām tuvu cilvēku starpā, kas vijas cauri mūsu dzīvei dažādos tās posmos," stāsta Samanta Tīna.

"Tās ietver attiecības ar savu pirmo skolasbiedru bērnībā, ar ko kopā tika stundās špikots, labāko draudzeni, pie kuras tika glabāti tik daudz noslēpumi, attiecības ar cilvēku, ar kuru tika piedzīvots pirmais skūpsts un pirmās mīlestības stāsts, kurš agrāk šķita visa pasaule un bija pārliecība, ka mīļāka vairs nekad nebūs, taču dzīves gaitā ceļi ir šķīrušies. Tas ir stāsts arī par attiecībām ar tēti un mammu, no kuru mājām pieaugot esam aizgājuši, stāsts par vecmāmiņu un vectētiņu, kuru, iespējams, vairs nav mūsu dzīvē un arī stāsts par māsu vai brāli, kuru bernībā pieskatījām, bet nu esam pieauguši un vairs nav nepieciešamas mūsu rūpes ikdienā. Dzīve maina mūs un maina vietām un, lai arī tas reizēm ir sapīgi, reizē ir arī dabīgi, ka mēs nemanot aizejam katrs savu dzīves turpmāko ceļu, līdz saprotam, ka mēs vairs nē," skaņdarba jēgu skaidro dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!