Foto: Māris Kreicbergs
Jaunu skaņdarbu klausītāju novērtējumam šonedēļ sniegušas dziedošās dvīnes Anastasija un Katrīne, kuras plašāk pazīstamas kā duets "DVINES". Māsas izdevušas dziesmu "Sevi ieraudzīt", un kompozīcijai tapis arī maigs un juteklisks videoklips.

Dziesma "Sevi ieraudzīt" tēlaini apraksta pieaugšanas posmu dzīvē, ko piedzīvo ikkatrs. Tās mūzikas un vārdu autores ir pašas māsas, bet dziesmas producents ir Armands Varslavāns.

"Kad ar vienu kāju vēl esi agrā jaunībā, tās vieglumā, bet ar otru jau esi pārkāpis slieksnim, aiz kura sagaida daudz mērēnāks, nobriedušāks stāvoklis. Šo sajūtu var dēvēt par pieaugšanas apzināšanos, un šobrīd to piedzīvojam diezgan aktīvi, līdz ar ko gribējās to ietērpt vārdos un iemūžināt dziesmā, jo ticam, ka daudzi cilvēki ir piedzīvojuši, piedzīvo vai vēl tikai piedzīvos ko līdzīgu," tā par skaņdarbu stāsta māsas.

Savukārt skaņdarba videoklipu veidojis Mārcis Šēners, ar kuru "DVINES" sadarbojās jau otro reizi, iepriekš strādājot pie dziesmas "Manā prātā tikai tu", kas tika izdota aizvadītā gada septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!