Foto: Publicitātes foto

Mūziķis, aktieris un TV šovu vadītājs Lauris Reiniks rudeni sagaidījis ar vērienu, klausītāju vērtējam nododot video versiju šīs vasaras populārajai dziesmai "Izvēdināt galvu". Klips tapis sadarbībā ar Latvijas Ieslodzījuma vietu pārvaldi.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj mūziķis, "tas ir komisks stāsts ar kriminālfilmas elementiem par cilvēku, kurš ir pārdedzis un pārstrādājies savā darbā".

Videoklipa režisore ir pieredzes bagātā Aija Strazdiņa, ar kuru Reiniks sadarbojas jau gadiem. Galvenā operatora pienākumus pildījis Ivo Skanstiņš, bet klipa scenārija autors un producents ir pats Lauris.

"Izvēdināt galvu" videoklips ir tapis ciešā sadarbībā ar Latvijas Ieslodzījuma vietu pārvaldi, kas izrādīja lielu pretimnākšanu un atsaucību. Lielākā daļa dziesmas videoklipa tika filmēta divās ieslodzījuma vietās – nu jau slēgtajā Brasas cietumā Rīgā un joprojām aktīvajā Olaines cietumā.

Jāpiebilst, ka šī ir pirmā reize, kad kāds Latvijas mūziķis ir izrādījis šādu iniciatīvu filmēt videoklipu ieslodzījuma vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!