Foto: Kadrs no video

Plašākas sabiedrības novērtējumam šonedēļ sniegts repera Gacho jeb Gata Irbes projekta "Mesa" un mūziķa Intara Busuļa kopdziesmas "Mantra" ilgi gaidītais videoklips.

"Mantra" ir singls no Gacho radītā hiphopa projekta otrā studijas albuma. Tajā ir astoņas dziesmas, kurās piedalās arī vairāki viesmākslinieki – Renārs Kaupers, Arstarulsmirus, jau iepriekš minētais Busulis un grupa "Tautumeitas".

Dziesmas "Mantra" videoklips vietnē "YouTube" publicēts pirmdien, 18. jūnijā. Video autors ir Ivars Burtnieks, savukārt scenāriju veidojis Jorens Gorkšs.

Jāatzīmē, ka videoklipā bez Busuļa un Gacho filmējušies arī vairāki citi aktieri, kas atsaukušies jūnija sākumā projekta "Mesa" oficiālajā "Facebook" lapā publicētajam paziņojumam, kurā tika meklēts sirmgalvis, sieviete, kas būtu gatava apēst kādu kūciņu, identisks dvīņu pāris, puisis ar tetovējumiem uz sejas un galvas un citi personāži.

Videoklipā redzmi arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta 9. daļas ugunsdzēsēji, kā arī Latvijas Jaunatnes basketbola līgas basketbolisti.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!