Foto: Publicitātes foto
Augusta sākumā Latvijas mūzikā sevi pieteica populārā repera Reika projekts, grupa "Milleny". Apvienības pirmais singls "Lasvegasā" guvis atzīstamus panākumus, un nu plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta jauna kompozīcija ar nosaukumu "100", kurai tapis arī video.

Grupas debijas videoklips "Lasvegasā" trīs mēnešu laikā "YouTube" sasniedza vairāk nekā 550 tūkstošus skatījumu, un arī muzikālās apvienības jaunākajam veikumam ir visas iespējas gūt popularitāti. Dziesmas "100" klips tapis īpašās Holivudas noskaņās, izmantojot daudzveidīgu lokāciju kombināciju ar zaļo ekrānu, "Delfi Izklaidi" informē grupas pārstāvji.

Mūzikas apvienības "Milleny" sastāvā ir jau plašāk pazīstamais mūziķis Arvis Reiks un jaunais talants Artūrs Dominiks Hatuļevs.

Jaunā dziesma "100" vēsta par dzīves situācijām, kurās, tiecoties uz savu mērķi, ir jābūt gatavam ļauties dažādiem dzīves izaicinājumiem. Sapņot var visi, un, lai nokļūtu tur, kur vēlies, ir jāpārvar dažādi šķēršļi, jāmācās no savām kļūdām un jāpēta, jāatklāj arvien jaunas robežas.

Ņemot vērā Reika aizraušanos ar automašīnām, speciāli klipa filmēšanai sagādāts rets retro auto – "Dodge Charger 1968", kas Latvijā līdz šim nav bijis sastopams. Ar šādu auto braucis filmas "Fast & Furious" viens no galvenās lomas atveidotājiem Vins Dīzels. Izmantots arī īsts, deaktivizēts "shotgun" ierocis no ''RigaShot''. Savās viesmīlīgajās telpās grupu uzņēma arī "Arēna Rīga".

Kā atklāj pārstāvji, mūziķi centušies atrast jaunu, radošu veidu, kā pasniegt videoklipu mūsdienīgā manierē, atšķirīgu no ierastajiem klipiem.

Dziesmas teksta autori ir abi grupas dalībnieki. Mūzikas, aranžijas, dziesmas ierakstā un apstrādē piedalījušies – "Milleny", Viesturs Rupeiks, Mārtiņš Rudzītis, Pēteris Upelnieks un Fakts. Videoklipu filmējis operators Toms Rings, producējis pats Reiks.

Grupa arī aicina visus arī uz savu pirmo koncertu 21. decembrī Talsu Tautas namā, lai pirms Ziemassvētkiem sarīkotu emocijām bagātu un izklaidējošu pasākumu. Koncertā grupa izpildīs gan savus jaunākos singlus, gan jau labi zināmos Reika skaņdarbus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!