Foto: LETA

Šonedēļ leģendārā pašmāju skatuves māksliniece Olga Rajecka (attēlā) festivāla Latvijas pērles ietvaros uzstāsies Dzintaru koncertzālē, kur dziedātājas lielkoncertā tiks prezentēts viņas jaunais albums Buramdziesmas.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/OLGA_RAJECKA_MERA_ZURKA_RADIO.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Jaunajā albumā būs iekļautas līdz šim mazāk zināmas un pirms mēneša no jauna ierakstītas Imanta Kalniņa dziesmas, un, tuvojoties tā iznākšanai, Rajeckas un Kalniņa daiļrades cienītājiem ir iespēja noklausīties vienu no dziedātājas mīļākajām dziesmām Mēra žurka ar Ojāra Vācieša dzeju.

Jau no ceturtdienas, 21. augusta, vakara Dzintaru koncertzālē būs iespēja baudīt festivāla BIGBANK Latvijas pērles programmu - pirmais vakars ir veltīts Raimonda Paula daiļradei, piektdienas vakarā uz skatuves kāps Laima Vaikule, sestdienas koncerts veltīts pāragri mūžībā aizgājušajam Mārtiņam Fremanim, bet festivālu noslēgs Rajeckas koncerts.

Jau vēstīts, ka Rajecka šovasar gatavošanos Dzintaru lielkoncertam paguva apvienot ar kādu nozīmīgu privātās dzīves notikumu - jūlija izskaņā viņa mija gredzenus ar savu izredzēto, skaņu inženieri Ivo Bankavu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!