Foto: Publicitātes foto

Pēdējā laikā bija visai maz ziņu par savulaik šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Oskara Deigeļa (attēlā) muzikālajām gaitām, taču šonedēļ viņš visiem saviem faniem un atbalstītājiem sagādājis pārsteigumu – jaunais mākslinieks laidis klajā pavasarīgo hitu Spēj tik pasmaidīt.

Kompozīcijas mūzikas autore ir Žanna Berezina, savukārt dziesmas vārdus sacerējis pat Deigelis, un šis skaņdarbs ir jau otrais singls no mūziķa topošā studijas albuma Dubults neplīst, kas tiek plānots kā dubultalbums.

"Dziesmas galvenā vēsts ir bāzēta uz to, ka mums katram ir dienas, kad šķiet, ka viss jūk un brūk. Apkārt ir daudz sīku likstu un nebūšanu, tādējādi ikdienas ierastais ritējums tiek izjaukts.

Tādos brīžos parādās tendence "piesieties" sīkumiem, kas iepriekš īsti nekad nav traucējuši. Taču galvenais šādos dzīves momentos ir saglabāt vēsu prātu un spēt par to pasmaidīt," par savu jaunāko hitu saka pats Oskars.

Dziesmas aranžējumu veidojis mūziķis un producents Jānis Čubars, kurš uzklausījis Deigeļa idejas un vēlāk tās realizējis dzīvē. Kā atklāj Oskars, dziesma savu ceļu pie klausītājiem mērojusi tikpat bezrūpīgi, cik bezrūpīgs ir tās vienkāršais un dabiski apspēlētais vēstījums.

Plānots, ka tuvākajā laikā dziesmai tiks izveidots arī videoklips. Tāpat šobrīd aktīvi norisinās arī darbs pie Deigeļa otrā studijas albuma, kas, kā sola mūziķis, gan skanējuma, gan liriskā ziņā būšot ļoti daudzveidīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!