Tuvojoties gada izskaņai, karstasinīgais itālis Roberto Meloni un par pašmāju Šakiru iesauktā Jenny May (abi attēlā) nodevušu savu fanu vērtējumam kopīgo dziesmu Colours of the World, kas pieskaras nopietnai un aktuālai tēmai.

Piedāvājot jauno veikumu tautai, Roberto uzsver, ka šoreiz viņiem ar Jenny May kā mūziķiem ļoti svarīgs nācijas viedoklis par dziesmu. Iemesls - tās teksts ietver dziļu un nopietnu vēstījumu.

Dziesma Colours of the World runā par vienlīdzību starp melno, balto un citām pasaules krāsām. Nopietnā tēma tiek pasniegta caur latviešiem iemīļoto sapņu motīvu.

Liriskā un pacilājošā melodija jau saviļņojusi klausītāju sirdis īsi pēc tās publicēšanas portālā YouTube. Kā priecīgi atzīst pašmāju mūzikas gardēži, beidzot latviešu mūziķiem izdevies radīt "kaut ko dvēselei".

Šī nav pirmā reize, kad karstasinīgais itālis vienojas duetā ar Jenny May.  Pirms diviem gadiem abi priecēja ar kopīgu dziesmu Paslēpes, kura video klipa filmēšanā iesaistījās teju viss Latvijas šovbiznesa zieds, un kura kļuva par īstu superhitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!