Foto: Publicitātes foto

Šovā Okartes skatuve iepazītā mūziķe Sabīne Berezina sadarbībā ar dīdžeju un producentu Kasparu Dvinski jeb Dween (abi attēlā) deju mūzikas cienītāju novērtējumam snieguši savu jaunāko kopdarbu – singlu Dejo tā, kuram šobrīd tiek filmēts arī videoklips.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/DJ_Dween_Sabiine_Berezina_Dejo_Taa_Original_Mix_96kbps.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Šī jau ir otrā dziesma, ko izdodam kopā ar dīdžeju Dween. Dejo tā ir par to, ka vajag labi un jautri izklaidēties un kustēties visiem, neatkarīgi no vecuma.

Ļoti ceram, ka, dzirdot mūsu jauno, pozitīvo un enerģijas pilno dziesmu, cilvēki vēlēsies kustēties un dejot. Kompozīcija ir tikpat pozitīva, kā mēs paši," jauno hitu raksturo Sabīne.

Dween un Berezinas sadarbība aizsākās pērnajā gadā, kad tapa dziesma Ir jāmeklē, taču jaunais kopdarbs ir īpašs ar to, ka arī pats dīdžejs piedalījies dziesmas ierakstā kā vokālais izpildītājs. Viņš nupat izdotajā kopozīcijā repo paša izdomātā valodā.

Šobrīd norisinās arī videoklipa filmēšana dziesmai Dejo tā. Paredzēts, ka 21. novembrī kompozīcijas vizualizācija tiks prezentēta plašākai publikai naktsklubā Just, bet vakara turpinājumā Sabīne sanākušajiem viesiem sniegs savu solo koncertu.

Arī iepriekš Dween sadarbojies ar vairākiem populāriem pašmāju māksliniekiem. Šogad kopā ar Ivo Fominu tika izdots skaņdarbs Radio aktīvs, bet pirms tam radiostacijas iekaroja kopā ar dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu radītie hiti Tu esi karsta un Viņas varā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!