Foto: Publicitātes foto

Savas daiļrades cienītājus iepriecinājusi pašmāju dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) – viņa iedziedājusi Raimonda Paula un Jāņa Petera radīto kompozīciju "Kāds trakais mani uzgleznos".

Kā informē "Mikrofona ieraksti", šo kompozīciju Pauls radījis grupas "Triānas parks" solistei Agnesei Rakovskai, bet vēlāk tā nonākusi pie Tīnas.

"Faktiski es to dziesmu biju sarakstījis Agnesei, un bija doma, ka viņa to arī ierakstīs. Iedevu materiālu producentam Gintam Stankevičam, lai studijā strādā pie ieraksta. Jau pirmajā mēģinājuma reizē ierakstīt ar Agnesi radās zināmas nesaskaņas, un darbs tā arī netika paveikts.

Pats nezinu, kāpēc, bet tāpat, uz dullo, iedomājos par Samantu un piedāvāju to dziesmu iedziedāt viņai. Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu.

Pēc pirmās versijas iedziedāšanas, bija nepieciešami tikai pavisam sīki labojumi. Cik zinu, tad Samanta šogad piedalīsies konkursā "Jaunais vilnis" un konkursa organizētāji šo dziesmu vēlas dzirdēt arī konkursā kā Samantas oriģināldziesmu. Lai viņai izdodas," vēlējis Pauls.

"Man vienmēr ir bijušas lielas bailes no maestro. Tas tāpēc, ka es ļoti viņu cienu un respektēju. Nekad neticēju, ka pienāks diena, kad pats Raimonds Pauls man personīgi piezvanīs un piedāvās iedziedāt savu dziesmu! Bet brīnumi, kā redzams, notiek! Un viens no maniem lielajiem sapņiem ir piepildījies," par iespēju priecājusies pati Samanta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!