Foto: Publicitātes foto

Šova Okartes skatuve bijusī dalībniece Sandija Vīgante (attēlā) piedāvā klausītājiem savu jaunāko muzikālo veikumu - skaņdarbu ar nosaukumu Ceļā uz mērķi.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Sandija_Vigante___Cela_Uz_Merki.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā informē dziedātājas atbalstītāji, šis skaņdarbs ir par "uzdrīkstēšanos, iemīlēšanos un došanos pretī izvēlētajam mērķim".

Skaņdarba tēma atspoguļo Sandijas šī brīža sajūtas, jo šobrīd viņa dzīvo saulainajā Kiprā, kur tūristiem izpilda pasaulē populāras dziesmas.

Skaņdarbs Ceļā uz mērķi tapis mirkli pirms aizbraukšanas, taču plašākam klausītāju lokam tas tiek nodots līdz ar septembra iestāšanos.

"Septembris ir mācību sākums, un ar dziesmu vēlos ikvienu iedrošināt nebaidīties sapņot un doties uz priekšu pretī izvirzītajiem mērķiem. Jo tieši mācoties un darot to, ko sirds aicina, mēs virzamies tuvāk savu sapņu piepildīšanai," par dziesmu izsakās Sandija.

Dziesma Ceļā uz mērķi tapusi sadarbībā ar producentu Artūru Plitu, ar kuru Sandija jau iepriekš strādājusi pie vairāku savu izpildīto kompozīciju tapšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!