Foto: Privātais arhīvs

Tautas iemīļotais estrādes mākslinieks Sandis Kiops (attēlā), kurš izpelnījies skandālista un meitu ģēģera slavu, aicinot meitenes filmēties kailām krūtīm, mainījis imidžu un pievērsies Dievam, veltot viņam savu jaunāko dziesmu Paldies, Dievs.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/SandisKiopsTitaniksPaldiesDievs.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Paldies, Dievs ir mana pirmā sakomponētā kristīgā dziesma, kas raksturo manu iekšējo garīgo pasauli un slavē Dievu un Jēzu Kristu," sarunā ar DELFI Izklaide par jauno veikumu stāsta Kiops, kurš pats ir gan vārdu, gan mūzikas autors.

Dziesma pirmo reizi atskaņota Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes baznīcā, un nu populārais mūziķis to nodod plašākas sabiedrības vērtējumam.

"Rakstot dziesmai vārdus, es jutu, ka tie tiešām nāk no augšas. Ja mani Latvijā vairums zina kā laicīgās mūzikas izpildītāju un mūziķi, kas taisa visādas trakulības uz skatuves, tad šajā  kompozīcijā ir viss pilnīgi pretēji, kā saka - monētas otra puse," stāsta Kiops un piebilst, ka dziesmai pēc Jāņiem tiks radīts arī videoklips.

Tomēr tie, kuri iecienījuši Kiopa dullo pusi un trakulīgos spērienus uz skatuves, var neuztraukties - arī šajā jomā viss notiek. Mūziķis pašlaik izvērtē arī to meiteņu pieteikumus, kuras gatavas filmēties viņa topless video, lai vasarā uzņemtu provokatīvu mūzikas klipu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!