Pašmāju skandalozais hiphopa projekts Singapūras satīns nupat klubā Coyote Fly pirmatskaņojis singlu vēl1vajag, kurš ar savu lipīgo piedziedājumu un meldiņu jau iekarojis klausītāju ausis. Ātri vien dziesmai tapis videoklips, kurā atrādītas Rīgas reālās naktsdzīves ainiņas.

DELFI Izklaidei atklāj apvienība, pēc fanu lūguma un grupējuma vēlēšanās par godu singlam tika radīta īpaša ballīte koncertzālē Pūce, kuras laikā tika uzņemta arī hita videoversija.

Mākslinieki var palepoties: šajā klipā redzama Rīgas reālā naktsdzīve, nevis kaut kāds iestudēts teātris. Pa īstam un no sirds tiek dricēlēti dupsīši, ar nesamākslotu baudu tiek lakts zaļais Džons, labākajās galvaspilsētas klubu tradīcijās notiek glamūrīgi danči saulesbrillēs un citas stilīgai atpūtai raksturīgas aktivitātes.

"Radot klipu, mēs vēlējāmies panākt autentiskuma sajūtu, jo parasto Latvijas grupu klipi tiek filmēti trešdienā, dienā. Tas ir samāksloti, vulgāri, neprofesionāli un uzspēlēti, jo cilvēki tēlo emocijas, nevis atpūšas, atšķirībā no mūsu klipa, kur viss ir īsts un no tīra satīna," lepojas ansambļa menedžeris Olafs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!