Foto: Privātais arhīvs

Sociālo tīklu lietotāju sajūsmu izpelnījies dueta Santa & Aldis Grandāns hits Satiku tevi klubiņā. Mākslinieki tajā stāstu par iepazīšanos diskotēkā papildina ar izteiksmīgi izdziedātām elsošanas skaņām.

Dziesmas Satiku tevi klubiņā stāsts īpaši neatšķiras no daudzu aktuālo dziesmu stāstiem - mūziķi Aldis Grandāns un Santa Getmančuka (attēlā) apdzied romantisku iepazīšanos kādā no Rīgas naktsklubiem.

Taču šo stāstu unikālu padara elsošanas un kunkstienu skaņas, kas veiksmīgi iedziedātas dziesmā, padarot vēstījumu īpaši erotisku.

Mūziķu veikums jau sajūsminājis sociālo tīklu lietotājus, kuri steidz dalīties ar hitu. Izrādās, ka dziesma ir jau pirmais tautas ieguvums no šova TV zvaigzne, kurš nupat startējis zilajos ekrānos. "Mēs ar Aldi nejauši iepazināmies šova atlasē, kur tapa arī dziesma," DELFI Izklaidei atklāj Santa.

Starp divpadsmit labākajiem gan neviens no abiem nav ticis, taču tas netraucē māksliniekiem sākt cīņu par slavu pašiem, bez televīzijas palīdzības. "Aldis ir balles karalis zem pseidonīma Zanzibar. Savukārt es esmu solo dziedātāja un tikko izlaidu savu debijas singlu Nakts. Es un Tu.," atklāj jaunā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!