Foto: AP/Scanpix

Daudziem vēl atmiņā palikusi jauniņā skatuves māksliniece Rebeka Bleka (attēlā), kura savulaik pasauli pārsteidza ar dziesmiņu Friday – tā neoficiāli atzīta par visu laiku sliktāko popdziesmu, bet tas tīņu zvaigzni nav atturējis no jauniem muzikāliem centieniem.

Aizvadītajā nedēļas nogalē YouTube video krātuvē tika ievietots jaunākais Blekas klips - tas tapis dziesmai Saturday, radot pamatotas aizdomas, ka, iespējams, dziedātājas mērķis ir apdziedāt visas nedēļas dienas.

Tiesa, pārlieku ātri tas vis nenotiks, jo pēc piektdienas apdziedāšanais Rebekai vajadzēja gandrīz trīs gadus, lai visiem pavēstītu, kas tad izklaidēties kāras meitenes dzīvē notiek sestdienās.

Jau vēstīts, ka Blekas pirmo hitu Friday producēja neatkarīgā ierakstu kompānija Ark Music Factory, bet tās popularitāte skaidrojama ar to, ka daudzi kritiķi dziesmu nosaukuši par "vissliktāko jebkad sacerēto dziesmu".

Tas gan mazulītei neliedza kļūt par pasaules mēroga slavenību, savulaik popularitātē un YouTube video skatījumu skaitā apsteidzot pat meitenīšu mīluli Džastinu Bīberu.

To, ka 16 gadu vecumu sasniegušās zvaigznītes jaunais hits varētu atkārtot Friday panākumus, apliecina fakts, ka pāris dienu laikā tā videoklipa skatījumu skaits pārsniedzis astoņus miljonus, un sociālajos tīklos sākusies gana liela jezga par un ap šo veikumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!