Foto: Publicitātes foto
Ar jaunu dziesmu savus fanus iepriecinājis šovā "X Faktors" un konkursā "Supernova" iepazītais censonis Aivo Oskis – nupat iznācis vasarīgs hits ar nosaukumu "Vēlreiz". Kompozīcijai arī tapis videoklips, kas uzņemts Siguldā.

Spēkus dziesmas radīšanā apvienojuši vairāki Latvijā zināmi cilvēki. Medijiem izplatītajā informācijā norādīts, ka vārdi šai kompozīcijai vispirms tapa angļu valodā un tikai pēc tam tika uzrakstīti arī latviešu valodā, turklāt autori ir dažādi cilvēki.

Muzikālo skanējumu dziesmai radījis Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no "Labo ierakstu studijas", kuri laiku pa laikam radoši apvieno savas idejas."Tā kā esam studijas cilvēki, tad sākam ar skanējumu un aranžējumu. Arī šai dziesmai salikām skaņu, struktūru un gatavo demo versiju nosūtījām mūsu muzikālo eksperimentu līdzdalībniekam no Apvienotās Karalistes – Kajam Išmetam, kurš sacerēja vokāla melodiju un tekstu angļu valodā," tā Lodziņš.

Turpmākajā dziesmas būvēšanas procesā iesaistījās arī grupas "Prāta vētra" basģitārists Ingars Viļums, kurš iespēlēja basa partiju.

Savukārt "Vēlreiz" latviešu valodas vārdu autors ir dziedātājs un komponists Mārtiņš Ruskis, kurš ar Aivo sadarbojas pirmo reizi.

Videoklips tika filmēts Siguldā. Tajā redzamas gan dažādas ainavas, gan tveramas sajūtas, kas ir tā vērtas, lai tās gribētos sajust vēlreiz. Dziesmas videoklipu veidojis dīdžejs un producents Dween.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!