Tiem, kuriem šķiet, ka Latvijas šovbizness ir nedaudz iesūnojis, sarūpēts pārsteigums – sevi skaļi piesaka muzikālā apvienība "Zvēri".

Grupa, kurā apvienojušies trīs puiši no Ziepniekkalna, par debijas singlu izvēlējušies dziesmu ar ambiciozu nosaukumu "Es esmu seksīgs" un klipā dara visu, lai pierādītu, ka tā nav.

"Izskats nav svarīgs, tu esi tik seksīgs, cik seksīgs tu jūties," skaidro paši "Zvēri".

"Vairums no mums ir piedzīvojuši smagas paģiras. Runā, ka tās ir cilvēku kritiskās dienas. Galvassāpes, nogurums un pārmetumi sev atspoguļo iepriekšējās nakts uzdzīvi. Videoklipā atveidotie tēli parāda savdabīgu veidu, kā atkopties pēc ballītes un tajā pašā laikā gatavoties nākamajai.

Skanīgā melodija un lipīgais teksts neatstās vienaldzīgu nevienu, kurš ir piedzīvojis smagu atkopšanās dienu," sola "Zvēri", kuri sevi piesaka kā melnā humora grupu. .

Tā dibināta 2016. gada vasarā, kad trīs puiši no Ziepniekkalna nolēma radīt kaut ko drosmīgu un izaicinošu. Kā skaidro paši drosminieki, vairums grupu varētu salīdzināt ar pēdējā laika populārajām Latvijas grupām, tomēr "Zvēri" sola atšķirties ar savu oriģinālo skanējumu un savdabīgo vēstījumu, bet to, vai viņi nepaliks "viena hita brīnums" rādīs laiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!