Foto: Kadrs no video

Par jauku pārsteigumu parūpējusies pašmāju muzikālā apvienība "Transleiteris" – viņi kopā ar populāro kantrī grupu "Apvedceļš" iedziedājuši vasarīgu hitu "Dejo".

Kā vēsta "Transleitera" pārstāvji, "Dejo" ir latviskā versija lielu popularitāti guvušajai dziedātāja Džastina Timberleika kompozīcijai "Can't Stop the Feeling", kas šovasar iekarojusi mūzikas topus visā pasaulē.

Jauno skaņdarbu "Transleitera" puiši iedziedājuši kopā ar kantrī grupu "Apvedceļš", un apvienības pārstāvji vēsta, ka "Dejo" savā ziņā ir atgriešanās agrākajām tradīcijām.

""Transleitera" sākotnējā doma bija pašmāju klausītājiem asprātīgā formātā piedāvāt ārzemju hitus latviešu valodā, tad nu "Dejo" savā ziņā ir atgriešanās pie saknēm," savu komentāru sniedz "Transleitera" dalībnieks Lauris Mihailovs.

Dziesmai tapis arī jestrs videoklips, kurā risinās notikumi kādā lauku zaļumballē. Filmēšanā piedalījušies ne tikai "Apvedceļa" pārstāvji, bet arī Vecpiebalgas amatieru teātra "Sumaisītis" dalībnieki.

Jāatzīmē, ka Lauris Mihailovs šoreiz klipā nav redzams dziedam. Viņš paskaidrojis, ka tas darīts apzināti – mūziķis nav vēlējies, lai viņa burvīgais soprāns pārējos māksliniekus atstātu ēnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!